Mommy's Lil Precious


My name: Roslina M Salleh
My Fotopage: http://ariena.fotopages.com/
About me: Working mommy with 3 child....
From: Malaysia
Camera:
Olympus
Other: e520
Olympus
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
Ibu HSMF
Latest entry:Rindunya...
Rindunya saya... rindu sangat kat fp saya ni... masa ni zaman kemaruk edit gambar.. maklum la, zaman anak sorang... sekarang? saya sudah punya anak tiga! Alhamdulillah... Terasa lama tinggalkan zaman fp... semua nya kembali apabila sahabat saya ibu Chem 'add' saya ke dalam FB geng fp! Dan hari ni, terasa ingin kembali mengepos sesuatu ke dalam fp ni.. sekurang2nya sawang2 kat fp ni dah bersih... Sekarang saya masih di blogspot, di sini http://kray2005.blogspot.com/... juga aktif di FB https://www... View this Fotopage entry
Bonda humaira aka Ibu husna
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Hirda Ibrahim
Latest entry:Hong Kong - Day 1
time : 3am - 12 midnite venue: lcct + HKIA + Disney's Hollywood Hotel + the peak + madame tussauds + arena of stars actually this trip/vacation also can be called as "rombongan anak2, menantu2 & cucu2 ibrahim" cuma cik brahim & cik ani je yg x de. my parents x mo pi. this trip actually is a dream come true for me; one disney's die heart fan. & hardy; buzz lightyear's die heart fan. actually it's a post bday present for hardy & our pre-anniversary present. kiranya 2 in 1 le kan? save budget. ;) View this Fotopage entry
shower curtain.
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
family homestay
Latest entry:Pakej Hamper dan Gift Ramadhan dan Aidilfitri
Istimewa bulan Ramadhan dan aidilfitri, kami menerima tempahan hamper untuk korporat dan individu dari harga rendah hingga eksklusif. Tempahan bersesuaian dengan budget juga diterima. Penghantaran percuma sekitar Kota Bharu dan Pengkalan Chepa dan caj dikenakan utk penghantaran ke lain2 tpt. Lain2 pakej juga ada di sini...http://www.luvlyderdap.blogspot.com View this Fotopage entry
pakej luvly vase
Mummy Papa
Latest entry:Pulangnya dari sekolah..
aktiviti di kindergarten sgt menyeronokkan hati nurani saya main pasir, panjat pokok, main lumpur (pasir yang dicampur air ~ lumpur ), bakar biskut, conteng muka, dan macam2 lagi.. hasil lepas main pasir.. ops saya malu la mummy..macam mummy :"> pembersihan glove haruslah setiap hari sbb ada satu ni je kalis air jom mandiii g big boy buat semua benda sendiri oke tadaaa.. aaah neinnn (jgn bawah lagii.. sexy eww) 'macho' = gini ke mummy? macho ... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
irdina nurin sofea
Latest entry:Introducing...Irdina's new baby brother...Iddyn Rayyan Naufal
It's been a long time since I log on to FP..maklum la dh ada FB skrg ni..hehe I would like to introduce our new family member... My name: Iddyn Rayyan Naufal Bin Irwan I was born on: 14.09.09 (Monday)..I'm 2 weeks early Weight: 2.88 kg (quite small compared to his sis Irdina who was 3.8 kg) enjoy the pics :) View this Fotopage entry
one month...ready for his one-month jab
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
yemm yantzyeem
Latest entry:holiday@pangkor
http://narizan.blogspot.com((myblog))/http://lookmyeyes.wordpress.com((lookmyeyes)/ just a little updet sebelum entry nie x terupdet...act kalo nak full version story about tis holiday leh la jenguk kat blog...kat sana memang dah citer berpart-part pasal tis holiday story..cume kat sini just tepek2 gambo jek yg mana x ditempek dlm blog... Awal bulan june aitu family trip tmpt keja hubby...kitorang stay kat pangkor island beach resort 3D2N...best n syiok sgt!!!semua ditanggung halal & free oleh... View this Fotopage entry
@pangkor island resort
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
Danish n Dania
Latest entry:Bersama Gee & Anak2
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian :-) tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar :-> embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada k... View this Fotopage entry
erna hairani
Latest entry:Jom ke Genting!!!
Pada 9 Januari yang lepas, kitaorang ke Genting Highland. Tidur satu malam je, maklumlah sekarang Ellisa dah start kelas, pergi berjalan pun masa weekend jelah. Untuk pengetahuan korang, nilah first time bebudak ni bermalam di Genting Highland. Kitaorang bermalam di First World Hotel, senang nak main-main, makan-makan & shopping-shopping hehehe :P Sedikit gambar kitaorang di Genting. View this Fotopage entry
Kolam ikan
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
Irfan Haziq
Latest entry:Satu hari di bulan November 2008
gamabr yg dah outdated..lama sgt simpan..bz mood malas sentiasa melanda..hari ni mama taruk gambar bln 11 hari tu..time sabtu ,abah kena keje so kita org xtau nak buat pe..lepak2 kat bawah..pi kedai..posing2.Tu je. View this Fotopage entry
ni lak trains terbaru Haziq..
Abah Ummi
Latest entry:2009.Ghazi.Benjoi's
Welcoming 2009 Foahh..how 2008 just fly by? Nothing much exciting in year 2008..Apart from the beautiful memory of Ghazi's doing. I was hoping 2009 will b the year..ohhh..ehehe..hopefully Insya Allah~A lot of great thing will happen..I will have the positive attitude towards everything and things will getting muchier better-est..huhu Dengan Izin Allah.. Ghazi He is already in his 1 year and 8 months of his beautiful life..yup..still no sign of adik..sedang sgt manja..Getting cleverest each day, his ... View this Fotopage entry
ghazi n moi
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
Ibu Afiq
Latest entry:Abes Pantang dah!!
Hari ni genap la 60 hari.... ibu dah mula keje arini. So far keje x de la melambak pon.... Perkembangan anak2 ibu AFIQ - Ibu dah hantar g Taska, tp 1/2 day je. Tu pon sbb nenek ngan atok berniaga nasi lemak pg tu... tu yg ibu hantar si abang kat Taska. Nanti shian lak kat diorang terkejar2 ngan nasi lemak lagi... ngan baby AKID lagi.... so nyer ibu pon hantar la AFIQ ke Taska start awal mac aritu. Secara x langsung, dapat la ibu menjinakkan dia ngan kengkawan. Lepas AFIQ genap 2 tahun aritu, ibu pera... View this Fotopage entry
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
Adam Adnin
Latest entry:Cameron 2008
Actually kami sekeluarga sangat excited bila adik mama yg sorang nih balik ke Malaysia this year..yealah dah 4 thn dia tak balik.last dia balik masa mama kawen on Mac 2004. now mama dah ada Adam & Adnin pun..heheh..mmg rindu sangat! so kira terlepas lah rindu di hati masa dia balik for 2 weeks baru-baru nih. walaupon mmg kejap jerk tapi sangat bermakna lah bagi kami. plan nak pegi cameron ni pun dirancang sbb nak perkenan hajat mak..belum pernah sampai katanya.hehhe..yg pak ngah ni pun sama..last pegi ma... View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
iziz collection
Latest entry:COME AND VISIT OUR NEW WEB
We have move to a better place.. Come and visit us http://iziz-collection.webs.com View this Fotopage entry
BOOK
Nor Salwa Damanhuri
Latest entry:Syawal 2008
1st Raya @ Bangi...umah my parents...theme color for this year is peach... View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
cik eija
Latest entry:~Splash at Kolam Renang Presint 6~
salam semua kwn2 fp......lama betul rasa dah x buat editing......tu yg tetiba rasa rindu nak buat editing terus teringat dkt fp.....baru2 nie bawa IMAN ke kompleks air di presint 6, putrajaya...splash puas2 IMAN nampaknyer....lps nie boleh pergi sana lg kan papa... LOL tempat nie amat sesuai utk bawa family beriadah... :-> okey nanti eija hapdet gambar lain plak yerk.....cau cin cau :-> View this Fotopage entry
y cut for iman
fieyla Afiq Ajoi
Latest entry:eloozzzzz
ehehehhe.. dah berzaman aku tinggalkan dulu fotopages aku nie kan..huhu.. bz kalahkan pm..hahaha... arini aku akan start blk (cehh mcm real jekk) dunia internet aku... tp aku takkan update cite kat sini lagik ar.. aku akan update cite kat blog.. tp aku blom rajin lagik laa nak make up blog tuh bg cantekk.. biarr laa dia jd asli dulu..hehehe...nnt rajin dtg n bile free baru aku touch up laa ape patut.. tp kena la blajar dulu..terhegeh2 btolll aku niee..org lain dah smp bulan..aku kat kg baru lagi... View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
nana ahmad
Latest entry:update
hi mommies, friends and family.. i might not be able to update my fotopages frequently, but my hubby suddenly do. for your viewing pleasure, please visit his website : http://www.fadzli.com(www.fadzli.com) cheers... nanako View this Fotopage entry
MAMA harizdanish
Latest entry:Actopic pregnancy
salam.. Lamanya x updated fp nie. Actuall 'm' melanda terlebih2 tu yg xupdate. N hajatnya, thn br nk update tp xbkesempatan. Byk sgt halangan.. Masuk je thn br hubby anna sakit then diikuti dgn anak (hariz) n last anna plak.. Actopic pregnancy.. To be continue.. View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
mama collections
Latest entry:New Collections in da house!!!
New PRADA/COACH/MIUMIU/JIMMYCHOO/ GUCCI/CHLOE/D&G up for GRAB!! Get a GUCCI/SWATCH* Watch for FREE for every purchase of 2 handbags... * NON-GENUINE....(While Stock Last) 1. MIU MIU Flap Manhattan - RM169.00 Member :arrow: RM155.00 2. D&G Flap Hobo - RM159.00 Member :arrow: RM148.00 3. D&G Flap Pockets Hobo – RM159.00 Member :arrow: RM148.00 4. JIMMY CHOO White - RM159.00 Member :arrow: RM145.00 5. CHANEL Sling White - RM149.00 Member :arrow: RM139.00 ... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016