Mommy's Lil Precious

By: Roslina M Salleh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 28-Feb-2009 11:49 Email | Share | | Bookmark
Jom kita tengok sini.....

Mai la kita tengok gambaq nie wei....
tak tau la nak cerita apa ntah la .....
tengok je la kut gambaq-gambaq nie semua no....








Sunday, 4-Jan-2009 02:50 Email | Share | | Bookmark
My BIRTHDAY

 
 
 
Thanks for all the birthday wishes from good friends, siblings, collegues and specially from mr hubby for the wish.
Celebrate?
Later2 la....so bizi la ngan anak2 nak sekolah and my hubby lak nak sambung belajar kat UPM... this evening register.... may be celebrate sekali ngan birthday my hubby (26th Dec) yg lepas pun x celebrate lagi.....just wish jer.....


Tuesday, 11-Nov-2008 16:40 Email | Share | | Bookmark
Our 8th anniversary

 
 
 
View all 11 photos...
Salam to all readers.
11 Nov 2000 ~ 11 Nov 2008 = 8 tahun
Sekejap sahaja masa berlalu...pejam celik dah pun 8 tahun usia perkahwinan kami.Alhamdulillah diberikan kami 3 org anak yg comel dan handsome.
Sempena anniversary nie, me dah pun menempah Linda from Beautkids utk mengambil gambar kami sekeluarga. Just for my collection....

So sesiapa yg berminat boleh la hubungi Linda
e-mail : beautkids@beautconnection.com
ym : poppy_korn
Official Website : www.beautkids.com








Tuesday, 4-Nov-2008 10:09 Email | Share | | Bookmark
Playground

 


Friday, 10-Oct-2008 06:20 Email | Share | | Bookmark

Sorry la...x sempat gak rupanyer nak update more pictures here.....
see here la.......http://fariena1111.blogspot.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net